Hoppa till sidans innehåll

Ursäkta tystnaden.........

10 JUN 2010 21:30
här på hemsidan....
  • Uppdaterad: 15 JUN 2010 12:50

hej på er alla som brukar läsa vad som händer i GVK, det har varit tyst ett tag nu men det beror inte på att det inte händer saker.

 

 Det är en febril verksamhet i klubben bland ungdomsledare, tränare och styrelsemedlemmar(har jag glömt någon så ursäkta), vi håller som bäst på att planera inför nästa säsong. Det är inte bara elitlaget som är viktigt utan alla lag planerar, från yngsta och uppåt lägger planer inför nästa säsong.

 

Idag träffades ungdomsledare på Carlssons Matsalar för grovplanering tillsammans, det är träningstider som ska fördelas,några har redan dragit igång lättare träningar med sina ungdomar, givetvis under mer leksamma former och för att hålla ihop grupperna, gemenskap är viktigt även när det inte är säsong.

 

Vi vill ha så många tjejer som det bara går i träning, alla är viktiga för oss och då är det viktigt att hålla ihop grupperna även under sommaren, kanske under lite andra former än under säsong.

 

På elitsidan rör det på sig en hel del, ingen har väl missat att vi har fått en stor talang till oss under våren, Vanessa Paukovic´, hon är en stor talang som kommer att få växa in i laget under den här säsongen.

Just i dagarna är hon med på ett utvecklingsläger för talanger, hon har fina vitsord från RIG:s tränarstab som nog gärna hade sett henne i Falköping nästa år.

Nu valde hon att komma till oss och genom att vara en i elitträningsgruppen tror vi att Jocke,Jessica och Patrick kan erbjuda henne en rejäl skjuts framåt  i hennes personliga utveckling.

Vi är alla jätteglada att kunna välkomna henne till oss och vi ska göra allt  för att hon ska trivas.

Som väl alla läst redan så verkar tyvärr Jessica Lakatos säsong vara över innan den ens börjat, en operation verkar vara oundviklig för henne, vi stöttar henne i hennes rehab och hoppas att den går fortare än fortast.

Emma P har gjort en fantastisk rehab och vi räknar med henne i augusti, det är med beundran man ser hur målmedveten Emma är på att snabbt komma tillbaka och ta en plats i laget som ordinarie.

Nya ansikten kommer också att dyka upp i elitlaget inför nästa säsong.

Idag blev Lisa Tannerfalk klar för oss säsongen 10-11, Lisa kommer senast från Lindesberg men är volleyboll fostrad i Växjö. Lisa har under gymnasietiden på RIG spelat center men har kapacitet att bli en bra spiker. Vi hälsar Lisa välkommen till oss. En lite längre presentation av Lisa kommer senare.

Det kommer mera.......... förhandlingar är klara med ytterligare en spelare och kommer att inom kort presenteras här på hemsidan.

Sportkommitten vilar inte utan jobbar med flera nya intressanta namn för att stärka GVK inför nästa säsong.

Ha en bra dag och håll er uppdaterade genom att kika in på hemsidan om vad som är på gång 

 

Lasse

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Lars Englund

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info