Hoppa till sidans innehåll

Träningshelg i Mellbystrand

19 SEP 2015 19:39
Kl 07,30 lördag morgon gav sig elitlaget av för ytterligare en helg i träningens tecken.
  • Skapad: 19 SEP 2015 19:39

Målet denna gång var Mellbystrandshallen, måste säga fina hall som invigdes förra året, en prefekt träningshall. Träningsstart kl 09,00 visade sig vara tufft, efter ett par "uppsträckningar" så flöt träningen på bra, det märks att vi haft nära tre veckor med tuffa träningar och matchningar, vi har rätt djupa dalar mellan mycket och många fina handlingar på plan.

Kl 12.00 så var det dags för en lätt lunch, kan behövas efter nära 3 timmars träning, och en promenad för att få lite syre till hjärnorna för kl:13.00 väntade elitseriekonkurrenterna Svedala. Svedala som till i år har värvat några riktigt bra tjejer så vi såg fram emot en tuff match. Vi var på tårna från start och ryckte till oss en stabil ledning i första set som, jag måste säga vann rätt bekvämt utan att förta oss. Andra set såg till stora delar likadant ut som första men mot slutet tycktes man kunna se att förmiddagens träning gjorde sig påmind, medan Svedala kom in i spelet så började våra ben och hjärnor se lite sega ut men vi kämpade på och vann även andra set.

Nu började trötta hjärnor och fötter göra sig påminda i tredje, Daniel bytte runt lite men vi hade svårt att fokusera samtidigt som Svedala fortsatte att komma in i spelet. Svedala kommer mer och mer in i "matchtempo" och vinner både tredje och fjärde även om vi glimtar till ibland så märks det att det är vi är trötta. All heder åt Svedala som trummar på och vinner även femte set på ett bra sätt.
Således fick vi känna på årets första förlust , 2-3, det gör att vi vet vad som vänster.

Summa summarum så fick vi en bra genomkörare mot ett lag som kommer att tillhöra toppskiktet i årets serie, vi fick första påminnelsen om vad som krävs av oss om vi vill tillhöra toppen vilket alltid är bra så inte vi vet vad vi ger oss in i.

 

Helgen fortästter med teambulding under kvällen och träning på söndag morgon, aktiviteter som man kommer ha stor nytta av under säsongen.

 

VI ses på premiären i Gislaved lördag 17 oktober kl:14.00 då RIG gästar Gisle sportcenter

 

Med vänlig hälsning

 

Lars Englund

Gislaved Volleybollklubb

Skribent: Admin

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info