Hoppa till sidans innehåll

Onsdag kl 19,00 Gislaved- Engelholm

23 NOV 2010 14:08
Tufft möte väntar onsdag
  • Skapad: 23 NOV 2010 14:08

 

Efter helgens två matcher i Svenska Cupen, så är det åter dags att lägga full fokus på seriespelet. Imorgon kommer serieledarna Engelholm på besök.

Engelholm har som vanligt en stark startuppställning, med både utländska spelare och svenska spelare med landslagsmeriter. Den spelaren som utmärker sig allra mest är ”Muck”, Engelholms japanska passare, en spelare som spelar på en mycket hög nivå.

 

Den gånga helgen spelade vi som sagt Svenska Cupen. Det blev två förluster, först mot Lindesberg i semifinalen och sen mot Sollentuna i placeringsmatchen.

Vi var rejält vingklippta och åkte upp med endast 8 spelare. Framförallt så saknade vi tre servemottagare. En sak som jag är mycket nöjd med efter matchen mot Sollentuna var vårt centerspel. Både Linn och Johanna gjorde ett kanonjobb i mitten och levererade precis på det sätt som jag vill se.

I matchen mot Lindesberg så gjorde Vanessa en bra insats. Helt orädd i anfallet och hon blev vår bästa poängplockare i den matchen

De tjejerna som fick vikariera som servemottagare gjorde ett gott jobb. Tror att några av tjejerna växte lite med den nya uppgiften.

Mikaela gjorde debut som libero och det skötte hon bra.

 

Tillbaka till morgondagens match.  Tyvärr har vi drabbats av lite skador, men jag hoppas att det ser lite ljusare ut på kvällens träning och matchen imorgon.

Vi förväntar oss en tuff match där vi får strida för varje poäng. En hundraprocentig insats i varje bollberöring krävs av oss.

Jag vill se att alla på mina tjejer våga i alla lägen. Gå på bollen ordentligt, använda både hjärta och hjärna. Våga sätta press.

Vi vet att vi möter ett bra lag, men så vitt jag vet så har dom bara två armar och två ben, precis som vi, med andra ord ganska mänskliga varelse.

 

Nu kör vi så det ryker tjejer!!

 

Det är detta vi tränar för , detta vi sliter för!!

 

// Coach  Nilsson

Skribent: Lars Englund

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info