Hoppa till sidans innehåll

Klart med nya spelare I GVK

17 JUN 2010 11:34
Caylin Woodward Los Angeles USA, kommer från 3 års studier vid UMES ( University of Maryland Eastern Shore)
  • Skapad: 17 JUN 2010 11:34

 

Vi har under en tid haft kontakt med henne och det har varit en dragkamp mellan oss och andra klubbar men för några dagar sedan blev det klart att hon valde oss och att vi därmed får se en ny amerikansk spelare i GVK:s färger till hösten .

Caylin tog sin examen nu i maj och kommer att ansluta i truppen första veckan i september

Caylin Woodward kommer från 3 års spel i UMES college lag. De sista 2 åren har hon varit kapten för laget  och haft en framträdande roll. Vid ett flertal tillfällen har hon fått olika utmärkelser för sitt spel.

Caylin kanske starkaste sidor är i serve, servemottagning men är även duktig poäng görare framme vid nät och kommer att höja laget ordentligt med sin kompetens.

 

 

Det har även signats kontrakt med Lisa Tannerfalk från Lindesberg, ursprungligen från Växjö. Lisa kommer att ge oss ytterligare förstärkning framme på nät med sin längd och räckvidd, hon har ett förflutet på RIG i 3 år och som sagt 1 år i Lindesberg, vi ser att det finns en stor potential i Lisa och hoppas mycket på henne under kommande säsong.

 

Tyvärr mister vi Malin Krona som valt att gå tillbaks till Ljungby, vi tackar Malin för den insats hon gjorde för oss under senvinter/vår och önskar henne lycka till i Ljungby med den hälsningen att hon är alltid välkommen tillbaka till GVK.

 

Elittruppen börjar nu få lite fastare former, förhandlingar med ytterligare någon/några spelare pågår och det känns det som om truppen kommer att bli ett snäpp starkare inför nästa säsong med tjejer som har fått lite erfarenhet och förstärkningar på rätta ställena.

 

Försäsongsträningen är i full gång och  har flutit på bra, rapporterna från våra nya tränare säger att tjejerna verkligen visar vilja och go på träningarna.

Skribent: Admin :)

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info