Hoppa till sidans innehåll

Halvtid i Gislaved

26 DEC 2016 20:33
Daniel Magnusson summera lagets höstsäsong
  • Uppdaterad: 26 DEC 2016 20:41

Vi lägger i skrivande stund på delad fjärde plats tillsammans med Lindesberg. Vi avslutade denna del av säsongen med årets bästa match mot just Lindesberg. Jag tycker vi ska vara nöjda med vad vi gjort fram till dagens datum. Vi har haft lite otur med skador men ändå lyckats med hyfsat bra resultat. Alla i laget har bidragit och jag känner mig lyckligt lottad som kunnat träna med runt 12 spelare på varje träning. I Öresundligan ligger just nu bra till med lagen Bröndby och EVS över oss men vi känner att vi gjort en bra första del även här och kan vi vara skadefria och fortsättas utvecklas tror jag på många bra matcher i vår. Öresundsligan kommer innefatta ett slutspel i år och det ser vi framemot. Jag tror att dessa matcher mot bra danskt motstånd kan göra oss gott inför stundande slutspel.

Jag tycker ett EVS ser starkast ut i första delen av säsongen och det visar dom genom att inte förlorar en match. Både Hylte/Halmstad och Örebro har startat väl men jag framhåller Hylte/Halmstad före Örebro och då personligen tycker att dom har ett bättre och jämnare lag. När det gäller oss och Linde så anser jag att vi är två jämna lag men om kan vi störa deras två utländska kantanfallare på samma sätt som senast så är vi bättre än Linde. Jag tycker att Lund är en positiv överraskning och kommer att störa många lag även efter jul. Svedala har lite problem med tunn trupp men där finns många bra spelare och vi måste passa oss för att inte ta något för givet när vi möter dom under 2017. Sollentuna har något på gång och ifall dom fortsätter och utvecklas och i framtiden lyckas med värvningar så tror jag snart att dom lämnar placeringarna i botten och börjar klättra uppåt i tabellen. När det gäller RIG så anser jag även här att dom är bra i år. Det som är svårt för gymnasietjejerna är att mäta sig med de andra lagen som har möjlighet att köpa in proffs. Det saknas lite spets och stundtals syns det att dom är unga och fortfarande göra lite för mycket misstag.

Alla är tillbaka den 27:e då vi påbörjar förberedelserna inför Hylte/Halmstad den 4/1-17. Vi har Malina borta fortfarande och hennes gips ska snart åka av. Vi alla i klubben hoppas att hennes rehab kommer att gå bra så hon snart kan vara med på träning och match igen. Ebba Ekblad har valt att gå tillbaka till Värnamo då hon vill spela mer än den tid hon fått hos oss samt att det varit svårt att kombinera pendlandet med skolan. Jag hoppas Ebba kan fortsätta att spela volleyboll och hon har verkligen framtiden framför sig.

 

Avslutningsvis vill jag tacka alla spelare, sponsorer samt publik för en bra första del av säsongen. Nu laddar vi om för en spännande vår med mycket roliga matcher och slutspel.

God fortsättning & Gott nytt år önskar jag er alla.

// Daniel

Skribent: Patrik Andersson
Epost: Adressen Gömd

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info