Hoppa till sidans innehåll

Gränsfejd U17

06 FEB 2012 19:00
Flickor 96 fortsätter sitt segertåg…
  • Skapad: 06 FEB 2012 19:00

I söndags spelades Gränsfejden i Örkelljunga och GVK deltog med 4st lag.

 

Flickor 97 deltog med 2st lag, GVK97-1 hamnade tillsammans med EVS Blå och Falkenberg i grupp C. Med en förlust och en oavgjord match placerade man sig på en andraplats i gruppspelet och skulle få möta YVK i kvartsfinalen. Tyvärr tog det stopp och man förlorade matchen med 2-0 (25-20,25-21). I placeringsspelet vann man matchen mot Värnamo med 2-0 (25-18, 25-22). Det blev en femte plats i Gränsfejden efter att man vunnit sin match mot EVS Vit med 2-1 (18-25, 25-17, 15-9).

GVK97-2 spelade i grupp D tillsammans med YVK, Vindljunga och Åstorp. Med en vinst i bagaget från gruppspelet fick man spela placeringsspel. Vinst över Veddige och Falkenberg kunde man tills slut placera sig på en nionde plats i Gränsfejden.

 

- Vi är jättenöjda med våra tjejers insats igår, GVK 97-1 kom 5:a och GVK 97-2 kom 9:a av totalt 13 lag säger Marie Åqvist.

 

Flickor 98 deltog med 1st lag och spelade i Grupp B tillsammans med Veddige Blå och EVS Vit. Man förlorade matchen mot Veddige men spelade oavgjort mot EVS Vit och fick spela placeringsspel mot Falkenberg, Åstorp och Veddige Gul. Förlust mot Falkenberg men vinst mot Åstorp och Vedige Gul placerade man sig på en 11:e plats i Gränsfejden.

 

Flickor 96 van sin grupp med 2-0 segrar över Värnamo och Veddige. I kvartsfinalen vann man över Engelholm med 2-0 och semifinalen blev det vinst med 2-0 över Vindljunga (sammanslagning mellan Vindarp och Örkelljunga). I finalen kunde inte Ystad rubba GVK utan även här vann man matchen med 2-0. Guldet var ett faktum och Flickor 96 kunde än en gång komma hem utan att förlora ett set.

 

- De gjorde ett mycket bra jobb, dagens uppgift för spelarna var att förbättra vårt snabba spel. Därför var det mycket stort fokus på förstabollarna säger Per Tegnahmmar. Det var en mycket bra stämning under hela dagen, vi avslutade med en liten dansuppvisning när vi vann finalen fortsatte Per med ett leende. 

 

Spelprogram och resultat säsongen 2011/2012

Nästa sammandrag, omgång 5, för U17 spelas söndag 26 februari i Ljungby.

 

 

Gör som alla andra, gilla Gislaved Volleybollklubb på Facebook!

På Gislaved Volleybollklubbs sida kan du bl.a. ta del av nyheter, matchreferat, matchbilder och highlights. Gilla oss och sprid/bjud in era vänner.

 

 

Skribent: Admin

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info