Hoppa till sidans innehåll

GVK:s jakt på en huvudtränare är över.

08 MAJ 2012 18:30
Dick Runesson blir huvudtränare även kommande säsong för Elitlaget.
  • Skapad: 08 MAJ 2012 18:30

Det blir 37 årige Dick Runesson som får ytterligare förtroende att träna GVK, Dick har skrivit på för två år. Gislavedsbon Dick skrev historia förra säsongen då han tog laget till Grand Prix och placering femma i tabellen. Men det som alla minns är nog att man lyckades slå ut seriesegrarna Engelholm i kvartsfinalen och tog laget vidare till semifinal.

GVK:s ordförande/sportchef Lars Englund kommenterar rekryteringen av Dick Runesson så här:

- Vi har tillsammans med Dick funnit en bra lösning för klubben och där Dick är en viktig kugge för vår fortsatta satsning på att vara ett lag att räkna med, att få kontinuitet i tränarfrågan har känts viktig för klubben och vi är mycket nöjda med överenskommelsen med Dick. Det känns bra att det blir Dick då han är en tränare/coach med känsla för det lilla extra som behövs för att få ut det bästa ur de spelare som är laget.  Klubben har fått en tränare/coach med stort hjärta och som alltid ger 110% i sitt engagemang för klubben och laget, vilket känns bra.

Nu ska vi tillsammans fortsätta med de kontakter som är tagna med spelare för att forma ett lag som ska ge oss många intressanta matcher nästa säsong, en säsong som för övrigt innebär en del nyheter bl.a. kommer en Ligacup med matcher och spel i NEVZA, nordiska klubbmästerskapet, vilket vi hoppas kunna få förlagt i Gislaved och då bjuda vår publik på intressanta matcher

 

Genom att erbjuda volleyboll med hög kvalité hoppas vi att publik och sponsorer fortsätter stötta oss som man gjorde förra säsongen.

Skribent: Admin

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info