Hoppa till sidans innehåll

Intervju med Mathilda Carlsson

10 MAJ 2015 20:22
Högerspelaren Mathilda Carlsson har valt att skriva på för ytterligare ett år. Mathilda kommer göra stor nytta på högerkanten och klubben är väldigt glada över hennes val att fortsätta.
  • Skapad: 10 MAJ 2015 20:22

Hej Mathilda. Vi är glada att du har valt att skriva på för ytterligare en säsong. Du blev nummer två att skriva på och tänkte ställa några frågor för att lära känna dig lite bättre. 


Vad ser du fram emot med nästa säsong?
Jag ser fram emot att utvecklas ännu mer nästa säsong. Känner att jag har mycket kvar att ge. Ska bli riktigt roligt med lite nytänk och förändringar. Sen ser man ju med spänning fram emot vilket lag vi kommer ha 😊

Vad tror du att du kan bidra med till laget?
Det jag bidrar mest med är nog en glad och positiv stämning i laget. Jag älskar att skratta! Haha. Spelmässigt vet jag inte riktigt, kanske min styrka i anfallet.

Hur länge har du spelat volleyboll?
Jag började spela volleyboll i Smålandsstenar när jag gick i 6an på mellanstadiet, så det blir ca 11år. Minus 2år som jag hade uppehåll på. Detta blir min 4e säsong på elitnivå. 

Vad gjorde att du valde GVK? 
Efter att vi tog studenten tappade vi många spelare från mitt flicklag i Smålandsstenar, så vi hade inget lag kvar. Därför blev det även att jag la av. Två år senare var dock mitt sug efter volleybollen så stort att jag testade på det i GVK's B-lag, och fastnade direkt. GVK var ju den geografiskt närmsta klubben för mig efter SVK. Sen hade jag ju även min vapendragare Cecilia Åsberg som hade gått till GVK något år tidigare, så även det blev en bidragande faktor. 

Vad är det bästa med volleyboll? 
Det som är det allra bästa med volleyboll är att det händer något hela tiden. Håller med Lisa där att det är den ultimata lagsporten!Som sagt, håll ögonen öppna för snart kan vi förhoppningsvis släppa ytterligare två bomber inför årets lagbygge. Vet vet det kanske bli till och med blir något nytt ansikte som vi välkomna in i GVK familjen!
Skribent: Daniel Magnusson

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info