Hoppa till sidans innehåll

GVK Elit

25 FEB 2014 22:04
Välkomna till en spännande match på lördag 1 mars mellan GVK-EVS
  • Skapad: 25 FEB 2014 22:04

Vi lovar att ni kommer att få en spännande lördag i Gisle Sportcenter den 1 mars, kampen om 3:e platsen inför slutspelet ska avgöras mellan GVK och Engelholm.

Bägge lagen har i de senaste matcherna visat att dom är på väg att hitta slutspelformen genom fina matcher. Gislaved gjorde en kanonmatch mot Svedala hemma sist där man såg att slutspelsformen verkligen kommit, tyvärr fick ge sig i 5:e och avgörande set. I lördags mot Falköping var det ingen tvekan om var skåpet
skulle stå.

Från lördagens match tar vi med oss vetskapen om att vi kan föra och bestämma i matcherna, en rivstart i första set där man inte ger RIG något, andra set visar på en hög moral när man inte ger Rig någon lugn o ro trots ett 6 boll underläge. Beslutsamheten är hög i laget när man knappar in och vinner setet på ett mycket förtjänstfullt sätt. 3:e set är det vi som bestämmer helt och hållet i, vi ger inte RIG någon chans att störa oss.

Engelholm kommer med 3 vinster i bagaget och verkar ha hittat formen dom också lagom till slutspelet. Senaste vinsten kom mot Sollentuna där dom vann med 3-1. Sollentuna är för övrigt  GVK:s motståndare i sista matchen innan slutspelet)

Vinsten för EVS kom genom att man fick med fler poängplockare i hela laget den här gången, EVS hade en dip i 2:a set men kom tillbaka starkt i 3:e o 4:e och vann på ett övertygande sätt.

Allt borgar för att vi i publiken kommer att få se en mycket spännande match på lördag mellan seriens 3:a och 4:a, två lag som inte kommer att ge det andra laget någonting gratis utan kommer att kämpa hela vägen in.

Missa inte tillfället att komma och stötta ert GVK på lördag kl:14.00, se till att fylla hallen och hjälpa oss hela vägen fram till en seger.

För er som inte kan komma så sänder Viasatsport.se matchen på webben.

Länk till sändningen

http://www.viasatsport.se/live/volleyboll/gislaved-vbk-engelholms-volley/

Skribent: Admin

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info