Hoppa till sidans innehåll

Elittruppen

17 OKT 2016 06:00
Säsongen är igång och det är hög tid att presentera GVKs Elitdamer säsongen 2016/2017.
  • Skapad: 17 OKT 2016 06:00

Emma Tegnhammar: Lagets fighter. Hatar att förlorar. Jätte bra serve och duktig i försvarsspelet. Andra säsongen i GVK.

 

Linda Ericsson: Uppvuxen i Smålandsstena. Har gått på RIG och gör sin första säsong i GVK. Ett fys fenomen som kommer hjälpa oss att blir bättre. En allroundspelare.

 

Alexandra Vajdova: Lagets andra kapten. Lugn, trygg och bidrag med kunskap och ett bra anfallsspel. Kommer från Slovakien men har senast spelar i England.

 

Terese Bengtsson: Tessan gör sin tredje säsong i elitlaget. En spelare som kan bli otroligt bra. Behöver blomma ut och vi tror hon kommer göra sin bästa säsong i år. Duktigt på att blocka.

 

Gina Trapp: Gina är en oslipad diamant. Vi hittade henne i Borås och hon blir bättre och bättre varje dag. Första året som elitspelare och kommer att behöva tid men tar stora steg varje dag som går.

 

Melina Mangs: Melina kommer från Åland och gör sin första säsong i GVK och i Elitserien. Kommer att utvecklas mycket under säsongen och är trygg i själv och har en bra serve. Behöver tid för att utvecklas men en framtidsspelare av stor mått.

 

Madi Mahaffey: Lagets längsta spelare. 1.94 cm lång och bästa centern som spelat i Gislaved. Otroligt duktig anfall- och blockspel. Kommer från USA men spelade senast i Tyskland. Laget spjuver.

 

Lisa Tannerfalk: Lagets ena kapten som bidrar med energi och mycket rutin. Lagets ryggrad som fortfarande har mycket och ge. Bra blockspel.

 

Mathilda Carlsson: Uttalad högerkantspelare men kan spela mottagning så en spelare vi kan använda på många olika positioner. Grym fart i armen och kommer att utvecklas ännu ett steg till.

 

Malina Fransson: Malina är skolad i Norsjö men kommer senast från Svedala. Grymt bra serve och en allroundspelare som bidrag med rutin och lurigt anfallsspel.

 

Hannah Tedrow: En mycket duktig passare med mycket energi. Hon kommer från USA och kommer tillföra en ny nivå till vårt anfallsspel med sitt snabb spel.

 

Sofie Bäck: En av lagets två försvars specialister. Andra säsongen förra året och Sofie är en Pitbull. Kommer utvecklas mycket och spelar med energi och en vilja att bli bättre varje dag.

 

Jessica Lakatos: En av lagets två försvars specialister. Grymt lugn och gjorde en fantastiks säsong förra året och jag är helt säker på att hon kommer hjälpa oss spela bra försvarsspel även i år.

 

Ebba Ekblad: Andra säsongen i GVK. En ung spelare som kommer att fortsättas utvecklas mycket under denna säsong. Kommer att spela på både vänster och höger kant. Bra anfall och duktigt i block.

 

Laget kommer att tränas av Daniel Magnusson som gör sin tredje säsong i GVK. Bo Hallberg kommer att vara kopplad till laget och hjälpa till med sin rutin att vi utvecklas varje dag. Andreas Gustavsson kommer att sköta statistiken och Per Martinsson är lagets Fysio.

Skribent: Admin
Epost: Adressen Gömd

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info