Hoppa till sidans innehåll

Coach summera försäsongen

08 JUL 2011 09:48
Elitspelarna lever och andas volleyboll…
  • Skapad: 08 JUL 2011 09:48

GVK är inne i en intensiv fas av försäsong sedan i mitten av maj med fyra fysspass i veckan. Spelarna har tränat regelbundet för att hålla igång kroppen och fysiken. Träningspassen har varit uppdelade i två löppass och två snabbhet/spänstpass. 

Det finns självklart mycket att träna på nu i början av försäsongen. Tidigare har vi utfört fystester för att se hur truppen ligger till och under denna korta tid har tjejerna gjort markanta framsteg både vad gäller kondition och snabbhet. 

Den gemensamma träningen tar nu litet uppehåll nu under semestertid. I år har jag valt individuella träningsscheman som spelarna ska följa under semestern, dessa scheman är baserade på olika tester vi har gjort. Vi kommer även att träna på gym vilket gör att truppen kommer att växa och vara ännu starkare när säsongen drar igång i oktober månad. 

Jag tycker att det sett bra ut på träningarna och jag har gett tjejerna rådet att först och främst ta hand om sina kroppar under sommaren så att de kan tillgodose sig en tuff period i augusti och september. Träning är viktigt, men det är även viktigt att må bra, lyckliga spelare är bättre spelare.

Gällande spelartruppen är jag nöjd trots att den i dagsläget inte är 100 spikad. Lasse har lagt ned ett otroligt arbete och det ska han ha cred för. Vad gäller rekrytering har GVK tagit stora kliv framåt om jag jämför med förra sejouren jag var tränare och det är bra. Jag ser fram emot säsong 2011/2012.

 

Jag vill också passa på att önskar er alla en trevlig, skön & avkopplande semester.

 

Med varma hälsningar

 

Dick

Skribent: Dick Runesson

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info