Hoppa till sidans innehåll

Avslutning

12 MAJ 2011 15:28
Vi mixade alla 100st spelare, föräldrar och ledare till 14st lag för spel, sedan var det fika och slutligen prisutdelning till våra ungdomar.
  • Skapad: 12 MAJ 2011 15:28

Gislaved Volleybollklubb har under säsongen involverat 130st ungdomar från flickor födda 2001 till flickor födda 1991 med aktiviteterna Kidsvolley, Volley 2000 och traditionella 6-manna. Vi har deltagit i Sydsvenska Volleybollförbundets serie, Gränsfejder, DM, Trekungaslaget och SM. 

 

U21 (födda 1991 eller senare)

U21 flickorna spelade J-SM i Gislaved och kom på en trettonde plats. Tjejerna var en mix av spelare från fyra olika träningsgrupper och tilläggas ska att vi hade ett spann bland åldern på spelarna som var sista års junior ned till tjejer som har 6 år kvar i klassen. Gislaved i år var det laget med överlägset lägst medelålder i laget.

 

U19 (födda 1993 eller senare)

U19 spelade DM i Gislaved och tog hem guldet relativt enkelt men en sjunde plats i kvalet till U19 SM räckte tyvärr inte. Man förlorade kvalplatsen med endast 2 poängs marginal!

 

U17 (födda 1995 eller senare)

Totalt spelades 5st serieomgångar, 2st gränsfejder, 1st DM och en öppen klass i SM. Samtliga lag från Gislaved placerade sig på topp 10 i sluttabellen i Sydsvenska Volleybollförbundets serie. Det har spelats över 100st matcher som resulterat i att ett lag blev seriesegrare, vi fick silvermedalj i DM, guldmedalj i Gränsfejd och ett guld i öppen klass i SM.

 

U15 (födda 1997 eller senare)

Gislaved Volleybollklubb har deltagit med 8st lag i sydsvenska serien för U15. 6st lag från Gislaved Volleybollklubb placerade sig på topp 10 i sluttabellen  Det har spelats 5st omgångar i serien och vid slutställning efter varje omgång har 5st lag från Gislaved Volleybollklubb alltid placerat sig på topp 10. Gislaved har tagit silvermedalj i Gränsfejd, brons i DM och brons under Volley 2000 mästerskapet.

 

Att involvera 130st ungdomar i föreningen och med 3st lag i U17 serien och 8st lag i U15 serien i sydsvenska volleybollförbundet visar vilken bra bredd Gislaved Volleybollklubb har.  Att vi sedan vinner serien för U17 och kniper totalt 8st medaljer visa också vilken stark ungdomsverksamhet vi har i föreningen. GVK har en mycket bra stomme att arbeta med i framtiden för att vara med i medalj racen i fortsatta seriespel, DM, Gränsfejder och SM. 

 

Ett tack till våra spelare som bjudit oss på en underhållande och sevärd volleyboll under säsongen 2010/2011.

 

Tack till föräldrar som ställer upp och skjutsar våra ungdomar till matcher och turneringar.

 

Ett stort tack till våra ledare som lägger ner mycket av sin fritid i sporthallen för vår ungdomsverksamhet. Er roll i detta kan inte nog uppskattas. TACK!   

 

Med dessa ord avrundas vår sammanfattning av ungdomsverksamheten för säsongen 2010/2011 och GVK önskar alla Er en riktig skön sommar så ses vi i sporthallen nästa säsong.

 

Med vänliga hälsningar

 

Gislaved Volleybollklubb

 

Skribent: Admin

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info