Hoppa till sidans innehåll

Div1

11 SEP 2012 10:11
I helgen väntar nya utmaningar då man skall spela Knallecupen i Borås.
  • Skapad: 11 SEP 2012 10:11

Årets knallecup blir Div1-lagets första matcher och målet med helgen är att spela ihop laget och testa olika laguppställningar. 

 - Resultaten i sig är inte det viktiga denna helg, utan det är något som får komma i andra hand.  Det viktigaste för oss är att vi hittar varandra och spelar ihop oss som lag. Vi kommer att ta med oss de moment som vi redan är bra på och bli ännu bättre på dessa säger tränaren Johanna Andersson.  

 

Div1 truppen är ca.12st träningsvilliga tjejer med en blandad kompott av rutinerade elitseriepelare, unga lovande spelare och ”ny-gamla” spelare. Man har förberett sig på ett gemensamt träningsläger i Gislehallen och tränat mycket teknik för att tjejerna skall hitta bolltouchen.

- Träningslägret var väldigt nyttigt både volleybollmässigt och för den sociala biten säger Johanna Andersson. Vi tycker det är väldigt roligt att så många vill ansluta till truppen. Vi (Theresé och Johanna) ser verkligen framemot varje träning med gänget och det är med ett leende på läpparna vi kommer till träningen och går därifrån fortsätter Johanna.

 

Johanna Andersson och Theresé Lakatos ser framemot denna säsong väldigt mycket och kommer bygga upp träningarna på det som man behöver jobba lite mer på och slita och nöta på detta under säsongen. Laget kommer också att dra nytta av elitlaget och övriga lag i föreningen med att spela träningsmatcher innan hemmapremiären mot Värnamo lördag 6 oktober kl:12.00.

- Vi känner att vi kan ta vara på klubbens resurser och vi är väldigt glada att vi alla tränare är måna om klubbens framtid och att vi på så vis kan få ett samarbete mellan lagen, både med spelare så att de kan få större utmaningar och också att kunna spela lite matcher mot varandra avsluta Johanna Andersson, tränare Div1.

 

Gislaved Volleybollklubb hoppas att publiken hittar till Gislehallen och hjälper Div1-laget till segrar och härliga stunder!!

 

Spelprogram Div1 Sydvästra Damer

 

Skribent: Admin

Medlemsskap

Medhjälpare sökes

 

besöksräknare 
Besöksräknare

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

------------------------------------------

GE_KlubbE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset 

 

Clint

 

 Vivaldi

Facebook

Twitter 

 

 

Volleykanalen 

Svensk Volleyboll

____________________________

 

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link

Se all info