Hoppa till sidans innehåll

Föräldramöte 11 september


11 september kl. 19.00 i lokalen bredvid badhusets pizzeria. Viktigt att en förälder per spelare kommer.

Anteckningar från mötet.
Ledarna ser fram emot en ny säsong, de tyckte det var roligt att se så många spelare på första träningen. Det är samma ledare som tidigare, Johan håller i måndagsträningarna och Alexandra i onsdagsträningarna. Eva kommer att alternera mellan måndagar och onsdagar. Ebba B pappa Patrik, Ebba S pappa Ulf, Leartas pappa Reshat och Annies pappa Hans ställer upp vid behov som hjälptränare och coach om någon av ledarna får förhinder.

Laget börjar nu spela sexmanna istället för fyrmanna, det är nya regler där de bland annat inte får använda studs eller göra byten vid rotation. Det kommer att vara tre cuper under 2017, ev någon träningsmatch mot 01/02 och fyra cuper under 2018 där GVK håller i en, det är den 14 januari. En förälder per spelare måste ställa upp och hjälpa till. Ledarna kommer att fördela uppgifter till alla innan nästa år. 

Ledarna väljer alltid vilka spelare som ska bolla ihop på träningen eller vilka lag de ska spela i. När de åker iväg på cuper kommer ledarna inte längre att lotta lagen. 

Varje spelare ansvarar för sitt matchlinne, tvättar det och ser till att det kommer med när det är cup. Behöver spelarna köpa träningskläder kan de göra detta på Basesports hemsida. 

För de spelare som ska konfirmera sig kommer onsdagsträningarna att krocka med konfirmationsträffarna. Johan och Alexandra har haft kontakt med konfirmationsledarna om att dela spelarna på två grupper istället för tre som konfirmationsledarna har planerat. 

Om spelarna inte kan komma på träningen eller blir lite sena skickas ett sms till Supertextgruppen. 

GVK ska starta en ungdomskommitté där varje lag ska bistå med två föräldrar, Annies pappa Hans erbjöd sig och eventuellt Änglas pappa Albert. 

Under oktober kommer GVK göra en gemensam försäljning av bingolotter, Ebba S mamma tog på sig ansvaret för detta. 

Alice mamma Åsa fortsätter att lägger ut information på hemsidan, smsgruppen Supertext, boka cuper, registrerar närvaro och fördelar körschemat och ev uppgifter vid Elits matcher.
På hemsidan finns information om spel- och körschema, medlemsavgiften och 3-Kungaslaget. 

GVK-styrelsen behöver omgående 3 ledamöter och en kassör, Bosse Hallberg från styrelsen kom in på mötet och informerade om styrelseuppdraget. De har möte en gång i månaden och nu framöver när ungdomskommittén kommer igång så underlättar det för styrelsemedlemmarna som då kan delegerar uppgifter till kommittéerna. Det finns idag en sponsorkommitté och en arrangemangskommitté. Kontakta styrelsen om du vill ta chansen att vara med och utveckla klubben. 

Sista träningen för i år blir den 13/12, hör av er om någon kan tänka sig att hitta på något för laget som avslutning. 

Kontakta gärna ledarna om det är något ni funderar över, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

 

 

 

Uppdaterad: 16 SEP 2018 20:20 Skribent: Åsa Vallesjö
E-post: Adressen Gömd

Vill du också börja spela?

Kontakta Kansliet för att få

mer information

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------

Gislaveds Volleybollklubb har ett nära samarbete med

”Förbundet mot Droger”.

Drog-och mobbingpolicy

----------------------------------------

 

 -------------------------------------- 

 

Facebook

 

Twitter

Postadress:
Gislaveds VBK - Volleyboll
Köpmangatan 5
33230 Gislaved

Kontakt:
Tel: 037182208
E-post: This is a mailto link