GVK:s ledstjärna

Ungdomsverksamheten är och ska vara GVK:s ledstjärna.

Vår ungdomsverksamhet tillhör landets bästa.

Vår ungdomsverksamhet ska tillhöra dom bästa i landet!

För att vi ska kunna stå upp till detta högt satta mål behöver vi väl utbildade ledare och tränare som kan ta hand om våra ungdomar.

Vi har stora ungdomsgrupper, allt från Kidsvolley gruppen och uppåt i åldrarna, som kräver att man som ledare har fått, om inte en komplett, så i alla fall den grundläggande kompetens som behövs och som sedan kan byggas på alltefter som våra ungdomar utvecklas.

Vår målsättning är inte att enbart ta fram spelare som håller för spel i de högsta serierna, utan också att ha bredd. Vi vill att spelare i all åldrar ska få chans att spela i det sammanhang som känns rätt för dem.

Genom att hålla hög kvalité på träningarna får vi också möjlighet att jobba med individuell utveckling av spelare, detta samtidigt som vi kan bygga på laganda som är en viktig del i bygget av GVK:s framtid.

Vi hoppas och tror att vår modell fostrar våra ungdomar till att bli goda samhällsmedborgare som tar sitt ansvar.

Behovet av ledare finns alltid, även om vi i GVK verkligen lyckats med att engagera många, så finns det alltid plats för fler.

Man behöver inte vara färdigutbildad ledare/tränare inom volleyboll för att kunna bidra, det finns många andra uppgifter i klubben för dig som vill hjälpa till.

Man kan börja med det man kan bidra med, sedan finns möjligheten att utvecklas med hjälp av internutbildning i klubben.

Hör av er till vårt kansli (tel 82208) om ni vill göra en insats för klubben, vi har säkert en uppgift som passar just er.

Föräldrars engagemang är viktigt, att man som förälder ställer upp och skjutsar till träningar, matcher och turneringar.

Alla ni föräldrar som på detta vis hjälper till, hjälper också föreningen att kunna hålla nere kostnader för medlemskap och träningsavgifter.

Ni föräldrar som skjutsar era och andras ungdomar är ett jättevälkommet stöd från läktaren, GVK är kända i, ja vi skulle vilja säga hela landet, för sin entusiastiska supporterklack.

Låt oss lova varandra att så ser det ut i framtiden också.

ETT STORT TACK TILL ALLA LEDARE OCH TRÄNARE SOM IDEELLT LÄGGER NER SÅ MYCKET AV SIN FRITID PÅ VÅR VERKSAMHET.

Uppdaterad: 01 OKT 2013 11:11 Skribent: Admin

Vill du också börja spela?

Kontakta Kansliet för att få

mer information