Medhjälpare sökes

Vi växer och är i behov av fler som vill hjälpa till!

Vi har omfattande verksamhet i klubben med en bred ungdomsverksamhet och divisionslag i Superettan och i Elitserien. Det ställer stora krav på oss medlemmar, inte bara på våra ledare som lägger ner ett stort ideellt arbete, utan också på oss andra vid sidan om lagen. Vi kan alla bidra till verksamheten på många sätt, bl.a. genom att hjälpa till med olika engagemang och uppdrag.

Föreningens styrelse sammanträder 1/månad. Här planeras den kommande verksamheten.

Marknadskommittén rekrytera sponsorer i olika storleksordningar

Sekretariatets uppgift är att sköta poängtavlan med blädderblock och med elektroniska poängtavlan

Arrangemangskommitténs uppgift är att se till att arrangemangen vid våra matcher fungerar. Vi ser till att bord, stolar och all reklam kommer på plats.

Matchansvarig/Tävlingschef är den person som har det övergripande ansvaret för arrangemangen kring ungdomssammandragen i Gislaved. Man håller reda på funktionär/spelschemat och tillsätter lag för de olika posterna.

Blir det många som hjälps åt blir det roligare för alla. Det finns säkert något strå som du kan dra till stacken.

Medlemsskap

Medhjälpare sökes