SPONSORHUSET

Nu kan du handla från välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp tillfaller Gislaved Volleybollklubb på ditt köp, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!

Välkommen in till Sponsorhuset, vår shoppinggalleria på nätet.

Handla Smart

Med programmet Handla Smart behöver du inte gå in via sponsorhuset för att stödja GVK. Handla smart påminner dig varje gång du besöker en butik som stödjer Gislaveds Volleybollklubb via Sponsorhuset.

Lada ned programmet Handla Smart.

Bli medlem i Clint

CINT är ett marknadsundersökningsföretag som sponsrar Gislaveds Volleybollklubb med upp till 30 kronor varje gång man besvarar deras frågor via mejl cirka 1 gång/månad.  När man anmäler sig får Gislaveds Volleybollklubb dessutom 5 kronor som start!

Anmäl er till Clint nu!

Bli medlem

Du får 50 poäng på varje krona du får in till Gislaveds Volleybollklubb, poäng som du kan växla in mot biobiljetter och presentkort. Bli gratis medlem här och du får 3000 poäng som välkomstpresent. Vi vill att alla skall vara vinnare!

Bli medlem nu.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:21 Skribent: Admin

Vill du också börja spela?

Kontakta Kansliet för att få

mer information